Live: Ολυμπιακός - Μονακό (Euroleague 2022-23) 27 Οκτ 2022 — Live: Ολυμπιακός - Μονακό (Euroleague 2022-23). SEND. Highlights All Comments. SD. SDNA. 11:25. Μείνετε συντονισμένοι στο SDNA για περισσότερο ...
LIVE ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΟΝΑΚΟ | 27/10/2022 (19:45) 1:55:50ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ✓ ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ✓ ΚΑΝΤΕ LIKE ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ...YouTube · Ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ · 27 Οκτ 2022
Ολυμπιακός - Μονακό καναλι ωρα: Η τηλεοπτική μετάδοση 19 Μαΐ 2023 — Στο ΣΕΦ στις 27 Οκτωβρίου του 2022 είχε νικήσει με 81-76, ενώ και στον δεύτερο γύρο στο Μόντε Κάρλο με 64-60 στις 12 Ιανουαρίου. Στο πρώτο ...
Κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα, παίζουμε με ταχύτητα. Νιώθω την εμπιστοσύνη των συμπαικτών και των προπονητών μου, με πιστεύουν. Ακόμα και όταν χάνω σουτ μου λένε να συνεχίσω να σουτάρω. Αυτό σημαίνει τα πάντα για έναν παίκτη». Για την Εθνική Ομάδα και το Προολυμπιακό Τουρνουά: «Είναι μεγάλος ο δρόμος μέχρι το τουρνουά. Νιώθουμε αυτοπεποίθηση. Χαίρομαι που το τουρνουά θα γίνει σε αυτό το γήπεδο, νιώθω πολύ άνετα. Δεν μπορώ να σχολιάσω για τις άλλες ομάδες.
NOVASPORTS | Αθλητικά νέα | Βίντεο | Live Streaming Μονακό - Ολυμπιακός (Ζ); Euroleague; Novasports4HD. 21:05; Μακάμπι Τελ Αβίβ 12/04/2022 - 10:12. Τάσος Πάντος: “Απέναντι στον Μπουφόν είπα, τι κάνω εγώ εδώ”.
Ολυμπιακός Μονακό Κανάλι: Πού θα δούμε τον «ερυθρόλευκο» ημιτελικόΤο τζάμπολ στο φετινό Final Four της Euroleague δίνεται με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό. Δείτε πού μπορείτε να παρακολουθήσετε τον μεγάλο ημιτελικό. Το τζάμπολ στο φετινό Final Four της Euroleague δίνεται με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό. Δείτε πού μπορείτε να παρακολουθήσετε τον μεγάλο ημιτελικό. Αντίστροφη μέτρηση για τον Ολυμπιακό που σήμερα (19/05) το απόγευμα ρίχνεται στη μάχη του Final Four της Euroleague.
Πήγα εκεί, πήρα εμπειρίες. Είδα πως είναι και πραγματικά έπρεπε να φύγω. Οι Φιλαντέλφια είχαν τα δικαιώματα και τώρα που επέστρεψα αν θέλω πάω στο NBA σε μερικά χρόνια θα μπορώ να πάω σε οποιαδήποτε ομάδα, δεν χρειάζεται να είναι μία ομάδα, οπότε έχω ακόμα χρόνο. Απλώς θέλω να παίξω». Ουόκαπ για την Εθνική Ομάδα: «Θα είμαστε έτοιμοι τον Ιούλιο» Ο Τόμας Ουόκαπ σχολίασε τη διεξαγωγή του Προολυμπιακού Τουρνουά στην Ελλάδα, αλλά και την νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Τζάμπολ» της ΕΡΤ: Για την νίκη επί του Περιστερίου και τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα (22π. ): «Ένιωσα εξαιρετικά από το ξεκίνημα. Έχω καλό ρυθμό.
Όμως, είμαστε ενθουσιασμένοι με όσα έχουν κάνει ο Σπανούλης και ο Ζήσης. Θα είμαστε έτοιμοι τον Ιούλιο». Μονακο – Ολυμπιακος Live streaming: Τι μεσολάβησε από το «δεν πουλάω τους παίκτες μου» έως τις δύο σοβαρές μεταγραφές Ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που μιλούσε για τις μεταγραφές σχεδόν με απέχθεια. Ο Ολυμπιακός διατυμπάνιζε πως δεν παρασύρεται λόγω του τι κάνουν άλλες ομάδες. Αυτός ήξερε τον τρόπο, τον είχε εφαρμόσει και δεν έβλεπε λόγο να αλλάξει φιλοσοφία. Μάλιστα είχαν γίνει δηλώσεις αναφορικά με τους παίκτες που δεν πρόκειται να προδώσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Δεν θα τους… πετάξει επειδή τραυματίστηκαν για ένα μήνα.
Ολυμπιακός Μονακό Live Streaming (27/10) | Δείτε Εδώ 27 Οκτ 2022 — Ολυμπιακός Μονακό Live Streaming: Δείτε απόψε εδώ ζωντανά τον αγώνα Ολυμπιακος Μονακο για την Euroleague μέσω live stream. 2022. Ήταν μια ...
Κάτι σωστό φυσικά, είναι ένδειξη σεβασμού στους αθλητές. Απλά αυτό που ίσως να παραξενεύει πολλούς, είναι το τι άλλαξε. Όταν η ομάδα είχε σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, σχεδόν δεν ήθελαν να ακούσουν για μεταγραφές. Ξαφνικά τώρα που επέστρεψαν σχεδόν όλοι οι τραυματίες και το ρόστερ γεμίζει, έγινε ήδη μια προσθήκη κι έρχεται η δεύτερη. Προφανώς και οι μεταγραφές, φανερώνουν πρωτίστως παραδοχή λάθους στον σχεδιασμό.
Σχετικά με το αν έχει μιλήσει με τον κόουτς Μπαρτζώκα και το πότε αναμένεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά: «Όχι, απλώς ήρθα, έγινε γρήγορα. Αποδεσμεύτηκα πριν από δύο μέρες. Απλώς ήρθα και νομίζω ότι έχω χρόνο να προσαρμοστώ, να μιλήσω με όλους και θα δούμε». Το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ετοιμαστείτε, ελάτε και υποστηρίξτε, θα είναι διασκεδαστικό» Για το αν μίλησε με τον Μιλουτίνοβ: «Όχι, αλλά μιλήσαμε το καλοκαίρι. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μίλησα με τον Χασάν Μάρτιν, που είναι φίλος μου και μου είπε τα καλύτερα» Για το αν ήταν δύσκολη απόφαση να αφήσει το NBA: «Όχι, είμαι προφανώς ακόμα νέος παίκτης και νομίζω θα υπάρξει χρόνος για να επιστρέψω.
Ζωντανές Αθλητικές Μεταδόσεις Μονακό-Ολυμπιακός EuroLeague. 224. 21:00. NEXT GEN ATP FINALS (Match 4) 2023 NEXT GEN ATP FINALS. 202. 21:05. Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άλμπα Βερολίνου EuroLeague. 226.
Πλέον, ψάχνει την 4η νίκη σε έξι εντός έδρας αγώνες. Οι δύο ομάδες δίνουν μεγάλο βάρος στην άμυνα. Διαθέτουν εκ των καλύτερων στην διοργάνωση (3η καλύτερη άμυνα ο Ολυμπιακός με 75. 4 και 6η αντίστοιχα η Μονακό με 77. 4). Ωστόσο, αντιμετωπίζουν προβλήματα στην επίθεση (14η με 78. 9 και 15η με 78. 3 πόντους αντίστοιχα στη σχετική λίστα), παρότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι 3η καλύτερη ομάδα σε δημιουργία (19. 9 ασίστ).
Ζωντανές Αθλητικές ΜεταδόσειςΠέμπτη, 30 Νοεμβρίου 14:00 LIVE NEXT GEN ATP FINALS (Match 1) 2023 NEXT GEN ATP FINALS 202 16:00 NEXT GEN ATP FINALS (Match 2) 19:00 ΑΕΛ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FUTSAL 2023-24 201 NEXT GEN ATP FINALS (Match 3) ΕΚΠΟΜΠΗ UEL / UECL ΕΚΠΟΜΠΗ UEL / UECL 2023-24 203 19:45 AEK - BRIGHTON UEFA EUROPA LEAGUE 2023-24 FREIBURG - OLYMPIACOS 204 ATALANTA - SPORTING 205 SPARTA PRAGUE - REAL BETIS 206 MACCABI HAIFA - RENNAIS 207 Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ Μαδρίτης EuroLeague 225 20:00 Μονακό-Ολυμπιακός 224 21:00 NEXT GEN ATP FINALS (Match 4) 21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άλμπα Βερολίνου 226 21:30 Μπάγερν Μονάχου-Βίρτους Μπολόνια 223 Αρμάνι Μιλάνο-Ζαλγκίρις Κάουνας 220 21:45 ΕΚΠΟΜΠΗ UEL / UECL (Συνέχεια) Παρτίζαν-Παναθηναϊκός AKTOR 221 22:00 RANGERS - ARIS VILLARREAL - PANATHINAIKOS EINTRACHT FRANKFURT - PAOK UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-24 LIVERPOOL - LASK MARSEILLE - AJAX 23:50 Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 15:30 Friday Fight 43 ONE CHAMPIONSHIP 2023 17:00 Ελλάδα-Σερβία UEFA Women’s Nations League 18:00 NEXT GEN ATP FINALS (SF 1) 18:20 ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΟΘΕΛΛΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΘΕΛΛΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA 2023-24 ΕΘΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE 2023-24 19:30 Ζανκτ Πάουλι-Αμβούργο Bundesliga 2 222 NEXT GEN ATP FINALS (SF 2) ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ (94η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ) ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ 2023 Ερυθρός Αστέρας-Αναντολού Εφές Μπαρτσελόνα-Βιλερμπάν Ντάρμσταντ-Κολωνία Bundesliga Βαλένθια-Μπασκόνια Παλέρμο-Καταντζάρο Serie B MONZA - JUVENTUS ITALIAN SERIE A 2023-24 CHESTER OF YORK - WIGAN THE EMIRATES FA CUP 2023-24 Ρενς-Στρασμπούρ Ligue 1 Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 14:30 ALFRETON TOWN - WALSALL GENOA - EMPOLI 16:30 PREMIER LEAGUE MATCH DAY ΕΚΠΟΜΠΗ PREMIER LEAGUE 2023-24 Μπάγερν-Ουνιόν Βερολίνου Λειψία-Χαϊντενχάιμ Γκλάντμπαχ-Χοφενχάιμ Μπόχουμ-Βόλφσμπουργκ ARSENAL - WOLVES PREMIER LEAGUE 2023-24 BRENTFORD - LUTON BURNLEY - SHEFFIELD UTD Λανς-Λιόν ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ PREMIER LEAGUE MATCH DAY (Συνέχεια) LAZIO - CAGLIARI NEXT GEN ATP FINALS (FINAL) NOTTINGHAM FOREST - EVERTON Στουτγκάρδη-Βέρντερ Βρέμης FAMALICAO - PORTO PORTUGUESE LEAGUE 2023-24 Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός SUPER LEAGUE GREECE 2023-2024 Μαγδεμβούργο-Καϊζερσλάουτερν MILAN - FROSINONE NEWCASTLE - MANCHESTER UTD Ναντ-Νις 209 (UHD) 23:00 LA CLIPPERS - GOLDEN STATE NBA 2023-24 Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 02:00 UFC - FIGHT NIGHT 28 - Austin (USA) BOXING - UFC FIGHTINGS 2023 13:30 LECCE - BOLOGNA Χάβρη-Παρί Σεν Ζερμέν ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΪΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2023-24 94η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Χέρτα Βερολίνου-Έλβερσμπεργκ LIVERPOOL - FULHAM CHELSEA - BRIGHTON WEST HAM UTD - CRYSTAL PALACE BOURNEMOUTH - ASTON VILLA Μάιντς-Φράιμπουργκ 17:30 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΠΑΦΟΣ 18:05 Λιλ-Μετς 18:30 MANCHESTER CITY - TOTTENHAM Μπάγερ Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΠΑΦΟΣ SASSUOLO - ROMA MOREIRENSE - BENFICA 20:30 Άουγκσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης GOAL n ROLL Clemson-Pittsburgh Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA NAPOLI - INTER Μαρσέιγ-Ρεν Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου ΠΑΟΚ-Λαμία ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΕΛ - ΑΡΗΣ ΑΕΛ - ΑΡΗΣ TORINO - ATALANTA AFC WIMBLEDON - RAMSGATE 22:15 SPORTING - VICENTE Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2023-24 KAISERSLAUTERN - NURNBERG GERMAN CUP DFB-POKAL 2023-24 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ATHENS KALLITHEA FC Αναντολού Εφές-Παναθηναϊκός AKTOR Πολωνία-Ελλάδα 20:45 ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ (95η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ) Άλμπα Βερολίνου-Ζάλγκιρις Κάουνας 21:15 Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης WOLVES - BURNLEY Μπάγερν Μονάχου-Αρμάνι Μιλάνο Παρτίζαν-Μονακό BORUSSIA MONCHENGLADBACH - WOLFSBURG HOMBURG - ST.
Από κάποιο στόμα δεν θα βγει η συγκεκριμένη επιβεβαίωση. Αρκούν οι πράξεις ως απόδειξη της πραγματικότητας. Ο Ολυμπιακός κατέστρωσε ένα πλάνο για τη φετινή σεζόν. Το οποίο υπερβολικά νωρίς φανερώθηκε πως είναι ανεπαρκές και λάθος. Γι’ αυτό και έτρεξαν οι «ερυθρόλευκοι» να το διορθώσουν. Ο δεύτερος λόγος και ίσως σημαντικότερος, έχει να κάνει με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά είναι αυτός που ώθησε τον Ολυμπιακό στο να ενισχυθεί. Να σπεύσει να βρει λύσεις για να γεμίσει το ρόστερ του.
Ολυμπιακός - Μονακό Κανάλι: Πού θα δούμε τον ημιτελικό 19 Μαΐ 2023 — Διαβάστε σε ποιο κανάλι θα μεταδοθεί ο αγώνας Ολυμπιακός - Μονακό για το Final Four της Ευρωλίγκας.
Μονακό-Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα 27 Απρ 2022 — Μονακό-Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μονακό στο Gaston Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ...
Πού θα δείτε Ολυμπιακός - Μονακό και Μπαρτσελόνα 19 Μαΐ 2023 — Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Μονακό στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Κάουνας και η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο.