top of page

lifestyle 群組

公開·60 位會員

Άιντραχτ ΠΑΟΚ ζωντανή 30 Νοεμβρίου 2023 Παρακολουθήστε Ζωντανά

πριν από 7 ώρες — [Ελεύθερος-]] Άιντραχτ εναντίον ΠΑΟΚ ζωντανή 30 Νοεμβρίου 2023 Είμαστε ενημέρωση περίληψη αντιστοίχισης για Άιντραχτ Φραγκφούρτης vs ΠΑΟΚ ...

Τα μικρά παιδιά αρχίζουν σιγά σιγά να ξέρουν πώς είναι να παίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Εμείς οι πιο έμπειροι τους βοηθάμε σε αυτά τα ματς. Έχουν πάρει παιχνίδια και ξέρουν πώς είναι σε αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις». Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας και την παρουσία των φίλων και των δύο ομάδων: «Εγώ θα ήθελα να έχω σε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός φιλάθλους. Φυσικά για εμάς όταν ξέρουμε ότι είναι δίπλα οι οπαδοί μας νιώθουμε πιο καλά. Αυτό που θα ήθελα σε κάθε παιχνίδι θα είναι αυτό που θα γίνει αύριο, αλλά είναι δύσκολο να γίνει στην Ελλάδα». ΠΑΟΚ – Αϊντραχτ Live streaming: Λουτσέσκου: «Ας τον δούμε τον κ. Γιοβάνοβιτς όταν του κλέψουν ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο» Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στα περί γελοίων δηλώσεων μετά το τέλος του ντέρμπι: «Είμαι o προπονητής μιας ομάδας που έκλεψαν ένα πρωτάθλημα, αν δεν σας αρέσει το «έκλεψαν», ένα πρωτάθλημα που πήραν οι επιτροπές. Οπότε ο κύριος Γιοβάνοβιτς δεν ήταν σε αυτή την κατάσταση. Live Streaming: Η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ για το Δείτε ζωντανά την συνέντευξη του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Με την Ελσίνκι δεν μας κόστισε αλλά μας κόστισε σε άλλα ματς. Αύριο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όχι στα 90′ λεπτά αλλά στα 95′ όσο κρατήσει το ματς». Για το αν αυτό το ματς ειναι ένα κλειδί για την πρόκριση: «Ο στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στους ομίλους. Θεωρητικά αύριο θα είναι αντιμέτωπες οι δύο κορυφαίες ομάδες του ομίλου. Φυσικά σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, αλλά σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι γιατί όποιος κερδίσει θα έχει προβάδισμα για την πρόκριση». Για τους νεαρούς παίκτες: «Αυτά είναι τα παιχνίδια που περιμένουμε πως και πως να τα παίξουμε. Είναι δύσκολο παιχνίδι αύριο, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, Ελλάδα: ΠΑΟΚ live scores, αποτελέσματα Θέλετε να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας πρωτάθλημα; Καρφιτσώστε το με μια καρφίτσα. Επόμενη. Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Δεν έχει χάσει όμως ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο επειδή του το έκλεψαν. Εγώ είχα αυτή την πολύ άσχημη εμπειρία και έχω το δικαίωμα να μιλάω. Θέλω να τον δω να μιλάει μετά από αυτές τις καταστάσεις. Κύριε Γιοβάνοβιτς σας σέβομαι πολύ, είσαι ένας φανταστικός προπονητής αλλά η πραγματικότητα είναι αυτά που είπα». ΄Εκεί κάναμε λάθος και εμείς που παίξαμε και μετά ο διαιτητής είπε ένα λεπτό παραπάνω. Για ποιον λόγο; Υπήρχαν πολλές καταστάσεις στο παιχνίδι, ήταν προφανές ότι έσπρωχναν προς μια κατεύθυνση να έρθει ισοπαλία το παιχνίδι. Είδα πώς έσπρωχναν το παιχνίδι και έχω το δικαίωμα να το κρίνω. Δεν έκρινα το πώς έπαιξε ο Παναθηναϊκός, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε από μια άσχημη κατάσταση και έφτιαξε ομάδα να διεκδικεί πρωταθλήματα και να παίζει στην Ευρώπη. Αυτό είναι μερίδιο που αναλογεί στην δουλειά του Γιοβάνοβιτς. PAOK Today ... ΠΑΟΚ LIVE: Ήχος γηπέδου Περιγραφή Σχόλιο από τη Γερμανία και το PAOK PAOK Today Live: Το ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός με Πάμπλο Γκαρσία πριν τον τελικό με Άιντραχτ ... Εντός συνόρων η ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ έχει 4 ισοπαλίες (τρεις με σκορ 1-1 και μία «λευκή»), μία νίκη και μία ήττα, το 2-0 από τη Βόλφσμπουργκ στην τελευταία της υποχρέωση στην Bundesliga πριν επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα οι «αετοί» έχουν δεχθεί γκολ και στα 4 εκτός έδρας παιχνίδια τους σε πρωτάθλημα και Conference League. Αναζητούν το πρώτο τους «τρίποντο» εκτός Φρανκφούρτης, έχοντας 3 ισοπαλίες και μία ήττα. ΠΑΟΚ – Αϊντραχτ Live streaming: Βιεϊρίνια: «Περιμένουμε πώς και πώς το ματς με την Άιντραχτ» «Είναι μια δυνατή ομάδα η Φρανκφούρτη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, είναι μια ομάδα που πριν από δύο χρόνια κατέκτησε το Europa League, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχουμε καταλάβει πως ειναι να παίζεις ανά 2-3 μέρες, οπότε θεωρώ ότι αύριο θα βγει μια ομάδα στο γήπεδο που θα παίξει και θα τα δώσει το 100% για να πάρει την νίκη» Για τα τρία ματς που ο ΠΑΟΚ δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις: «Φυσικά είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Είμαστε έμπειρη ομάδα με έμπειρους παίκτες, αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξαναγίνει στο μέλλον. Μια φάση παρόμοια με αυτή που είχαμε εμείς στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Δεν βγήκαμε να φωνάξουμε μετά τον αγώνα ότι ήταν πέναλτι». Λουτσέσκου: «Έχω το δικαίωμα να αντιδράσω» Προσπαθώ να είμαι ισορροπημένος, αλλά όταν βλέπω όλα αυτά που γίνονται έχω το δικαίωμα να αντιδράσω. Την Κυριακή στο 90ο λεπτό ο διαιτητής έλεγε στον τέταρτο να δώσει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις. Υπήρξε ένα φάουλ στον Ζίβκοβιτς που δεν δόθηκε. LIVE: ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης - ΠΑΟΚ 5 Οκτ 2023 — LIVE: ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς Europa Conference League και υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για τη 2η ... ΠΑΟΚ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ LIVE STREAMING ▶️ 5 Οκτ 2023 — ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης Ζωντανή Μετάδοση. Το Cosmote Sport 5HD θα μεταδώσει τη συνάντηση, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως μπορείτε να ... ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης Live Streaming 5 Οκτ 2023 — ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης Live Streaming*: Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ! Ένα πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι έχει μπροστά του απόψε (5/10, ... LIVE: ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης - PAOK24ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Deutsche Bank Park! Aποστολή στη Φρανκφούρτη: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ Άλλοι συγκεντρώθηκαν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης, προκειμένου να μεταβούν με τρένα στο γήπεδο της Αϊντραχτ, άλλοι είναι ήδη καθ΄ οδόν για το Deutsche Bank Park! Πρόκειται για τους φίλους του Δικεφάλου που συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στα γραφεία του Σ. Φ. ΠΑΟΚ Φρανκφούρτης, οι οποίοι και βαδίζουν προς το γήπεδο, συνοδευόμενοι από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις! [video width="368" height="640" mp4="https://www. paok24. Άιντραχτ Φρανκφούρτης-ΠΑΟΚ - Live Event by bwinΣΠΟΡ | ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ. Άιντραχτ Φρανκφούρτης-ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε ζωντανά μέσα από το sport-fm.gr ... Άιντραχτ εναντίον ΠΑΟΚ ζωντανή 30.11.2023 Ζωντανά HD 5 Οκτ 2023 — Άιντραχτ εναντίον ΠΑΟΚ ζωντανή 30.11.2023 Ζωντανά HD 5 Οκτ 2023 — Ελλάδα Ποδόσφαιρο UEFA European Conference League Φάση Ομίλων 2η ... Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι του αγώναΏρα Conference League για τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην Φρανκφούρτη για τον αποψινό αγώνα απέναντι στην Άιντραχτ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Ο «δικέφαλος» βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς ενώ η γερμανική ομάδα ακολουθεί με 9, γεγονός που σημαίνει ότι η μεταξύ τους αναμέτρηση έχει χαρακτήρα ντέρμπι κορυφής. Άιντραχτ Φρανκφούρτης - ΠΑΟΚ LIVE 30. 11. 2023 Ακολουθήστε Άιντραχτ Φρανκφούρτης - ΠΑΟΚ 30. 11. 2023 live - livescore, στατιστικά προϊστορίας, τελευταία αποτελέσματα και περισσότερες πληροφορίες στο ...

關於

歡迎光臨群組!您可以和其他會員連線,取得更新並分享影片。

會員

bottom of page