top of page

lifestyle 群組

公開·66 位會員

Ballkani Viktoria Plzeň drejtpërdrejt falas 30 nëntor 2023

19 orë më parë — ... Ballkani në “Air Albania”, si në shtëpi. Trajneri i Ballkanit, Ilir Daja ka dalë në një konferencë për shtyp për të komentuar sfidën me Viktoria Plzen, në ...

(shiko online) Ballkani Dinamo Zagreb transmetim i drejtpërd 4 tet 2023 — drejtpërdrejt 27/07/2023[FALAS<<] Ballkani Lincoln Red Imps drejtpërdrejt falas 10. Nga Dinamo Zagreb, te Viktoria Plzen dhe Astana. Ballkani ... (((transmetim@@))) Ballkani Viktoria Plzeň drejtpërdrejt liv 2 orë më parë — (((transmetim@@))) Ballkani Viktoria Plzeň drejtpërdrejt live 30.11.2023. 21 sht 2023 — live. (SHIKO TV) Ludogorets Razgrad Ballkani ... Ilir Daja sjell Europën në Tiranë, Ballkani-Viktoria Plzen luhet të enjten në “Air Albania”Postuar: Nëntor 24, 2023 | 20:04 Gjendja shumë e keqe e fushës në stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë, ka bërë që Ballkani të detyrohet që ndeshjen e ardhshme të Ligës së Konferencës ta zhvillojë në Tiranë. UEFA të premten ka njoftuar se ndeshja Ballkani–Viktoria Plzen do të luhet më 30 nëntor në “Air Albania”, në Tiranë, duke e hequr mundësinë që takimi të luhet në Prishtinë. Një opsion ishte edhe stadiumi i qytetit të Kukësit, por duke qenë se kushte janë më të mira në Tiranë, u vendos që shtëpia e re e Ballkanit në Europë, të jetë stadiumi “Air Albania”. “Për shkak të kushteve të përkeqësuara të fushës pas ndeshjeve të fundit, ndeshja e radhës e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës ndërmjet Ballkanit dhe Viktoria Plzenit është zhvendosur nga stadiumi ‘Fadil Vokrri’ në Prishtinë në stadiumin ‘Air Albania’ në Tiranë. UEFA Conference League/ Ndeshja mes Ballkanit dhe FC Viktoria Plzeň do të luhet në “Air Albania”Stadiumi “Air Albania” i Tiranës do të presë një tjetër ndeshje ndërkombëtare. UEFA ka vendosur sot të spostojë ndeshjen mes klubit të Ballkanit (Kosovë) dhe FC Ciktoria Plzen (Çeki) nga stadiumi “Fadil Vokrri” i Prishtinës në stadiumin “Air Albania”. Ky vendim është marrë për shkak të kushteve të përkeqësuara të fushës në stadiumin e kryeqytetit kosovar, ndërkohë që sfida është e programuar të luhet në Shqipëri më datë 30 nëntor, duke nisur nga 18:45. [[Shikoni<<]] Ballkani Dinamo Zagreb shiko live 5 tetor 2023 6 tet 2023 — Viktoria Plzeň Drita drejtpërdrejt 27/07/2023[FALAS<<] Ballkani Lincoln Red Imps drejtpërdrejt falas 10. [TV DREJTPËRDREJT===] Ballkani ... Aktualisht gjendja e stadiumit në Prishtinë nuk është aspak e mirë, kështu që është dashur të gjendet një alternativë. Më e mira ishte zhvendosja nga kryeqendra e Kosovës në atë të Shqipërisë”, ka thënë Kushtrim Reshitaj, zëdhënës i Ballkanit. “Duke qenë se jemi skuadra e vetme shqiptare që luajmë në Evropë, mbështetje të madhe vazhdimisht kemi edhe ashtu nga të gjitha trojet, andaj kjo ndeshje në Tiranë do të jetë mundësi për shumë tifozë nga Shqipëria që të na ndjekin nga afër. Përbërja e Ballkanit është një kombinim i futbollistëve nga shumë vise shqiptare, e tillë është edhe vetë Kombëtarja që u kualifikua për Evropian, andaj ky duel në ‘Air Albania’ do të jetë i veçantë sepse luajmë aty ku u arrit suksesi historik i Shqipërisë”, ka shtuar Reshitaj. Ndeshja do të zhvillohet të enjten prej orës 18:45”, ka shkruar UEFA. Konfirmimi i Ballkanit Te Ballkani i Suharekës kanë konfirmuar që ndeshja me Viktoria Plzenin do të luhet në “Air Albania” në Tiranë. Duket e pabesueshme, por Kosova nuk ka asnjë stadium që plotëson kushtet për ndeshje të kupave evropiane. Ndeshja e kampionit kosovar me skuadrën çeke është të enjten. “Po, ndeshja do te zhvillohet ne ‘Air Albania’. [Sot!] Ballkani Lincoln Red Imps transmetim i drejtpërdrejtë ... Viktoria Plzen-Drita/Gzira-Diddelang Nga ana tjetër, nëse Tirana ia del ndaj [LIVE SPORT>>] Ballkani Ludogorets drejtpërdrejt falas 11 koKF Ballkani vs ... Viktoria Plzen – Ballkani: Këto dy kanale televizive e 21 sht 2023 — Viktoria Plzen – Ballkani: Këto dy kanale televizive e transmetojnë drejtpërdrejt takimin. Ballkani Ballafaqimi mes Viktoria Plzen dhe ... ((SHIKO ONLINE***)) Ballkani Dinamo Zagreb drejtpërdrejt 5 tet 2023 — Viktoria Plzeň Ballkani drejtpërdrejt 21 shta | My Site 1グループ 8 FALAS<<] Ballkani Lincoln Red Imps drejtpërdrejt falas 10. Tous ces ... Ballkani pret Viktoria Plzen - Tv Klan20:03 29/11/2023Ndeshja në “Air Albania”, Daja: Duam fitoreBallkani i Suharekës do të zhvillojë mbrëmjen e së enjtes në stadiumin “Air Albania” një ndeshje tepër të rëndësishme për ecurinë në grupet e Conference League. Takimi me Viktoria Plzen që e ka siguruar kualifikimin si vendi i parë u zhvendos nga Prishtina në Tiranë për shkak të kushteve të fushës të stadiumit “Fadil Vokrri”. Trajneri i Ballkanit, Ilir Daja qëndron me këmbë në tokë edhe pse renditja ia lejon të shpresojë pasi me kundërshtarët e tjerë janë shumë pranë me pikë. Ilir Daja: Nëse do të pretendojmë në një ëndërr të çmendur duhet ta fitojmë, por duhet të kemi vazhdimësinë siç kemi bërë edhe në fushën e Viktoria Plzen. "Ndeshja Ballkani - Viktoria Plzen do të luhet në "Air Albania 1:15"Ndeshja Ballkani - Viktoria Plzen do të luhet në "Air Albania" për shkak të turpit tonë" - Dajaku. 4 views · 9 minutes agomore ...YouTube · Kanal10 · 3 ditë më parë [[Sot>>]@] Dinamo Tirana Partizani Tirana transmetim i drejt ... drejtpërdrejt falas 29 maj Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6. ) . [sporti*] Viktoria Plzeň Ballkani transmetim i drejtpërdrejt 19 orë ... (TRANSMETIM***) Ballkani Lincoln Red Imps drejtpërdrejt 10 gush 2023 — Si të[futbolli@@] Viktoria Plzeň Drita drejtpërdrejt 27/07/2023[FALAS<<] Ballkani Lincoln Red Imps drejtpërdrejt falas 10. 0[[[SPORT TV ... Ballkani Viktoria Plzeň drejtpërdrejt falas 30 nëntor 2023 L 2 orë më parë — Viktoria Plzeň Live take on London rivals KF Ballkani at Stamford Bridge as the Blues aim to close the 330-point gap between the two clubs in ... (Sporti***) Viktoria Plzeň Ballkani drejtpërdrejt live 21 sh (Sporti***) Viktoria Plzeň Ballkani drejtpërdrejt live 21 shtator 2023 Shorti i Conference League, i hedhur këtë të premte, ka përcaktuar edhe ndarjen e ...

關於

歡迎光臨群組!您可以和其他會員連線,取得更新並分享影片。

會員

bottom of page